Likboa!

Blir så jävla arg!

Hur kan någon som tex jobbar på en fabrik eller bygg tjäna så mycket mer än en sjuksköterska eller undersköterska?
Utan oss inom vården skulle inte en jävel överleva! det är ju oss dom kommer till om dom behöver hjälp, om dom e sjuka eller skadat sig. Vem skulle dom då gå till?
Sen en anna sak, hur faan kan det vara så dyrt att gå till doktorn eller tandläkaren eller köpa medicin,? Det är ju nåntinga alla är beroende av, alla ¨måste nån gång gå till tanläkaren, hur skulle vi annars se ut i munnen eller om vi bryter ett ben, hur ska de kunna läka på ett bra sätt om inte de gipsades?

Blir inte kola på allt det här, en kompis till mig jobbar inom industrin han får ut lite över 20.000 i månaden, hur många inom vården får det? om man inte är läkare då? INGEN!!
Blir så frukansvärt less, snackat politik på jobbet idag, fyy faan! hur allt fungerar, orkar inte by mig lixom men det måste manb ju annars går allt åt heövete! Näe mer lön inom vårdena annars finns det ingen vård snart!


// M.

30/7-08

Fyy faan med allt!
Trodde verkligen det skulle funka även om det skulle ta tid. Men jag bara försör allting, tydligen!
De som varit har varit underbart, trodde inte man kunde vara så lycklig och må så bra som du fick mig att göra men tydligen men tycärr så vände allt så snabbt bara för att jag råkar ha dåligt självförtroende som jag haft i närmare 7 år!
Kan du inte bara förstå?! Eller åtminstonde försöka förstå och få mig att må bra igen! Vill spendera varenda minut med dig men det är tydlige för mycket att be om!

När nu jävlar blir det jobba och träna för fulla muggar har ändå inget bättre för mej!

Men hoppas iallafall att du en dag ska förstå mig!

Jobbar som en tok, men det blir pengar iallafall och det är ju bra! Ledig imorgon och då blir det umgås, steka, träna och festa kul som faan!

Sova nu....

// M.

21/7-08

Herregud vad jag slarvat med min blogg nu, men det har varit en hel del i helgen, inte suttit ågot vid datan så..

Fredan va riktigt kulig, festade med grabbsen, va på muskan och hade det riktigt trevligt!
Lördan ska vi ju inte prata om hur jag mådde, som jag förtjänade kan jag säga, och jag vet verkligen vad en "hejdå me dej" är för något, gott men livsfarligt! haha!
 
Lördagen gick vldigt segt, men vid 18:00 ca kom alla o de blev grilla och sjunga sing star, kuligt!
Sen blev de Stenö men det sög verkligen så hemfärd blev det och läggdags..

Söndagen var mysig, red på en häst, haha och det gick väldigt bra, sen blev det fotbolls träning och det gick väl upp och ner men jag var eller är långt ifrån nöjd, men hoppas det går bättre nästa gång.

Och idag har jag jobbat, det var skönt att vara tillbaka till det vanliga igen men jag var helt slut när jag kom hem idag, haha! Nu blir det bara mys.

// M.

17/7-08

AHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!

Vad händer?
nu är jag tillbaka på samma plats igen som jag var för nån vecka sen...
Hur är detta möjligt? Vill bara veta vad faan det är som händer, men nej! jag har gett upp det nu, tror jag vet utan att fråga, känner det på mig eftersom det aldrig händer något, så jag har helt och hållet gett upp!

Livet leker mina vänner, 18,singel och bara lever livet!!!!!


// M.

15/7-08

hahahahahahahahha!!! jag tror jag döör, hur kan dom ens tro att jag skulle vilja förstöra mellan dem, snälla! jag har gått vidare, lever mitt egna liv och vill absolut inte gå tillbaka till det gammal. men om det är så ni vill ha det så låter jag er vara, ska aldrig mer störa er och aldrig mer prata med dig!
Jag lider inte av det iallafall,
men det känns ju synd att förlora en vän som man haft så pass länge.

Iihhh! är lite nervös men endä taggad! ska på min första fotbolls träning idag kl 20 och jag har lyckats fått med mig Emelie också, det är coolt.
Sen blir det stenö och lyssna på brudarna och träffa massa folk, skoj ska det bli!


// M.

14/7-08

jahap nu sitter man här igen då. Livet rullar vidare kan man säga.
Vart hemma hos Kimmelimmen idag och jag kan bara säga att jag äger på Guitar hero! haha!
Lever fortfarande som ett litet ? och hoppas jag får veta snart, men det tror jag..

Var tidigare idag nere i stugan för att hälsa på världens bästa mormor och morfar, älskar verkligen dom!
Fick två blomster keckar eftersom jag har namnsdag nästa vecka. Så jag o mami bar iväg in till the big city och jag köpte tillslut något jätte fint fråga mig inte vad blommorna heter för jag har ingen aning, haha!

Se åkte jag hem och åt lite amerikanska makaroner, BLÄ! men det gick i, haha! Alltid gott när mamma eller pappa lagar mat. Sen åkte jag hem till Kimmelimmen och spelade lite.

och nu sitter jag här, glor på sex and the city med mami, mysighets faktorn är inte den största men lite iallafall.

// M.

Utkast: sådär ja, ...

sådär ja, var väl lycklig i ungefär hmm två sekunder sen rasade allt igen.
Hur kan jag vara så jävla dum? och vad tänkte jag med?


Det är det ingen som vet och faan inte jag heller. men det är bara att fortsätta livet som vanligt, det är ju tur att man fick reda på det i tid så man inte väntat förlänge.
Men som jag alltid säger till alla andra: Det löser sig förr eller senare vare sig man tror det eller ej. men varför gör det så frukansvärt jävla ont!?

Sitter här alldeles ensam en fredag kväll, är det normalt? ja kanske, men jag vill inte sitta här ensam, vill ut men är för feg..... fast jag tror nog att det var ett bra beslut.

Haft en bra dag iallafall. varit med mina bästa tjejer spelat golf ätit kebab o sen åkte vi ut med båt, undebart! Hoppas det blir snart i

JAAAAAAAAA!!!!

Okey nu är jag den lyckligaste människan i hela världen kan jag säga!
Ringde nyss från hälsocentralen och sa att mina prover var jätte fina och att jag INTE HAR KÖRTELFEBER!!
Faan vad skönt säger jag bara! Allt börjar ordna sig riktigt bra i mitt liv just nu och jag känner mig lyckligare än på väldigt väldigt länge, har ett underbart liv just nu!

Men jag har fortfarande lite ont i halsen så jag måste ju vila lite så det går bort, kan fortfarande inte äta riktigt men snart så :D

// M.

Shit!!

Sorry att jag inte skrivit så mycket nu men jag har inte mått så bra och det har varit lite läkarbesök och det visar sig att jag troligen har körtelfeber, alla symptom visar på det men jag får inte svar förens om en vecka.

Körtelfeber är då en sjukdom som även kallad kysssjukan den smittas bara genom kyssar, sex och blod så det blir inget sånt för mig nu, haha!
symptom är feber, svullna halsmandalr och fulla med vita prickar, ont i varenda led och muskel och det värsta är att levern blir förstorad...

Så det känns ju skit roligt dom sa idag på hälsocentralen att jag inte fick göra något annat än att bara ligga hemma på soffan, och det är ju just en sån person jag är, eller inte! Är rastlös redan efter en dag. Men eftersom det inte är luftburen smitta hoppas jag att någon trevlig själ kan komma och umgås lite med mig, visst det kanske inte är det roligaste eftersom jag inte får göra något men jag behöver verkligen sällskap annars går jag under!

Så just nu lever jag på nyponsoppa, fruktsoppa, piggelin, alvedon och hopp om att kunna komma tillbaka till jobbet, fatta vad mycket pengar jag går miste om tackvare den här skiten! Fyfaan!!!

Men en sak kanske är lite bra, jag kan ju inte äta speciellt mycket så då kansk jag går ner lite i vikt, fast det är ju kanske på fel sätt men ändå, haha!

// M.


Underbart!!

Det här är ju jävligt kul, eller inte.

Märkte igår att jag börjat få munsår, IGEN! och inatt när jag vaknade hade ja gris ont i halsen. Fy faan säger ja bara.
Så nu sitter ja här, världens fetaste underläpp, tok ont i halsen och öm i hela kroppen.
Och toppen på allt ja, då är det fin väder idag och lilla jag måste jobba, BLÄ!

Vill bli frisk.....

// M.

Uppdaterar kl 13:03

Faan huvudvärken vill inte gå över, alvedon verkar inte bita på mig.
Fortfarande ont i hela kroppen o halsen, tror de kanske är lite feber på g, hoppas inte har verkligen inte tid att bli sjuk nu.
Ska försöka att stoppa i mig lite nudlar nu och sen bär det av till jobbet, jobbar 14:15-21:45 ikväll, inte coolt, men men.

// M.

Varför?!

Varför är man aldrig lycklig?

De är den enormt stora frågan idag. För ingen kan ha allt, för har man familj med man/fru och barn som man älskar enormt mycket, ja då är det något annat som saknas som tex pengar, men har man pengar då saknas det något annat.
För ingen människa med enbart pengar är lycklig enlig mig.

Och sen har vi ju utseende, inte många är nöjd med hur dom ser ut.
Antingen är man för tjock, för smal, har celluliter, för mycket finnar, osv osv.
Tamej faan att ingen är nöjd över nånting längre! Hur många är det inte nu som har anorexia eller bulimi? Eller hur många är det inte som skär sig eller försöker ta livet av sig?
Eller hur många är det inte som dränker sina sorger i alkohol och tabletter?

Alltså vart fan är världen på väg?! Visst man kan visa på utsidan att man mår bra, men frågan är hur mår du, jag ni, vi egenltigen på insidan? Ställ den frågan till er själva och försök att hitta ett svar.

För är det egentligen värt att betala en massa pengar för att gå till en psykolog? Visst för många kanske det är det men jag tror att man kan lösa det på annat sätt, prata med en nära vän eller en mamma eller en pappa eller vad som helst, för jag anser att en psykolog sitter bara där o tjänar multum idag på folk som bara snackar om sina problem, alltså det går att lösa ändå! Hur gjorde man för 100 år sen? Då tror ja ingen gick till psykolog.. men det kan jag inte riktigt svara på. Men tycker man att man mår bättre av att gå till en psykolog gör det! Men det går att lösa det gratis.

Hur less är inte du på att läsa i alla jävla tidningar, "Gå ner i vikt snabbt på två veckor" eller liknade, hallå! vakna! Världen blir inte bättre av att dom artiklarna skrivs i tidningar eller överallt. Jag tror att folk mår sämre av allt sånt och det är inte de billigaste, lättaste eller vanligaste maträtterna de visar, inte många orkar lägga ner energi på sånt.

Men en sak jag älskar, det är det nya tv spelet nintendo Wii för där kan man spela tvspel, ha roligt och ändå få träningsvärk, haha, tro mig jag vet!

Men iallafall, allting går att lösa, ta tag i dig själv och fråga: Hur mår ja? och hur kan jag göra något åt det?
och gör något åt det.

// M.

Välkommen till min nya blogg!

Nu är jag också här, uttrycker mina känslor, blir väldigt djup och bara är mig själv.

Så läs och njut!

// M.

RSS 2.0