17/11-08 Depp dag

Usch!

idag är de ingen rolig dag känner jag. Känner mej jätte deppig, men det är nog ganska förståligt pga var på ett möte tidigare idag om Lys så nu ska vi göra allt vi kan för att få hem henne och hennes lilla dotter. Sen hämtade jag mina saker så nu är allt verkligen över, det känns jätte jobbigt men de måste bli så här, vi funkade helt enkelt inte och det värker i mitt hjärta kan jag säga.....

Sitter och väntar på bästaste nu, ska plugga som fan! behövs men har ingen ork eller lust men jag måste...
Måste prata lite också känner jag.

Nä nu ska de tamej fan bli en stor ändring med mitt liv! pluggandet och träning ska sättas på topp nu kan ja lova, det måste verkligen det. Har inget mer att säga och ingen lust att skriva heller så....


Xoxo M.

14/11-08

Då satt man här igen. Ni måste verkligen börja bli trött på mitt eviga tjat om att kärleken är bra då sen nästa dag är de bara skit! hah men idag står ja fast vid att det är ett helvete! Fast inte för alla för visst finns de dom som har de bra och dom som har de "perfekta" förhållandet. se bara på mina föräldrar ja avundas verkligen dom, varit tillsammans nu i 22 eller 23 r, minns inte, men shit! de är ju en evighet!! men deras kärlek för varann e så sjuk stark så den håller även om det iblan är tufft, men hey! vilka har de inte tufft ibland?
i ett förhållande måste man kunna diskutera saker och det är inte alltid man kommer överens, men de är livet alla tcler inte lika. så mina största förebilder är mina föräldrar

Älskar verkligen er!<3

Iallafall så mår ja sååå mycket bättre idag, va nyss ute och gick me bästaste<3 det var underbart, man får alltid prata ur sej så mycket och får så mycket kloka svar, thanks honey! för man blir tokig av att sitta hemma själv och bara nöta och nöta en massa saker i sitt eget huvud och inte komma nån vart, de är bara sååå mycket skönare att ha nån att prata me och nån som verkligen lyssnar annars kan man ju lika gärna sitta hemma och prata me väggen.

Blir muskan ikväll iallafall nu när ja är frisk, de ska bli skönt att komma ut och träffa lite folk, fast ja ska inte sjunga eftersom min röst är på botten nu, sitter massa kråkor där tror ja, inte skoj alls, vill bara sjunga massa,massa, massa!
Men hey, thats life! Blir skola imorn eftersom ja inte pallar att sitta hemma mer! Sen tandläkaren, och då ska ja få svar på om ja ska få tandställning eller ej!!!!???
Tänka er, 18 år och då kasnke man ska få de, när man skulle dö för att få de när man va ynger, för ja, min största önskan va att få räls när ja va liten, hahahaha!!!! :D

Nä nu ska ja ringa lite samtal sen duscha!
Hade bäst....

Xoxo M.

10/11-08 sjuk dag

Sorry folks! men ja ska va helt ärlig, ja orkar inte blogga, eller ja har inte orkat... men ja kan inte heller säga att ja kommer bättre mej för de e inget ja kan lova för just nu tar ja dagarna som de kommer, vill inte planera mycket utan bara flyta.
Känns som om de e ett bra beslut för mej just nu, för allt e upp å ner å jätte konstigt vet inte hur ja ska förklara allt men de finns ett ord: KÄRLEK!
De gör sjukt ont men är de bästa som finns om de e bra. Varför kan de inte bara va bra? Varför kan kärlek inte bara va vackert? De äre nog många som ställer sej den frågan men aldrig får nå svar. Men varför kan dom eller vi inte få ett svar? Varför kan de verkligen inte alltid va bra?
Näe de e nog bara att inse att kärlek e inte en dans på rosor, men samtidigt så måste de vara tufft, i ett förhållande måste man bråka för man måste säga va man tycker för annars blir de stelt å tråkigt. Men de e ju inte bra om man bråkar hela tiden heller för då är de nå som e fel.

Men nu skiter vi i kärleken för ja orkar inte tänka på den mer, tänker redan för mycket, å de blir för mycket deppig musik för ja är verkligen en person som är en humör lyssnare, är ja glad blir de disko musik eller rock, e ja deppig eller fundersam blir de ballader å e ja som vanlig är de rock för hela slanten men är ja riktigt arg blir de den hårdaste rock ja hittar fast rock är nå som alltid funkar oavsett vilket humör man är på. Musik är mitt liv å utan musiken skulle inte Ida Madeleine Hellström finnas, de e min största drog, älskar verkligen musik både att lyssna å att sjunga, å ja skiter i om folk tycker ja sjunger dåligt eller bra, ja sjunger för min skull för att ja tycker de e kul. Ja ÄLSKAR musik!

Är hemma å sjuk nu, inge vidare direkt, feber, snorig, trött, ont i halsen men ändå är ja sjukt rastlös! Håller på att bli tokigt vill bara ut å springa, trän å träffa massa männsikor, men de e väl bara att stanna hemma å blir frisk.....

Nä nu ska ja krypa ner i soffan me glass å 2 and half men!

Xoxo M

RSS 2.0