21/8-08

Nu är det gjort! Ja är märkt för livet och jag är SUPER nöjd, är så jävla mallig och vill bara att he världen ska se dom :D

Gjorde det ont frågar många, svaret är ja för säger jag nått annat ljuger jag, men det är helt klart en smärta man kan stå ut med för det jorde ju inte skit ont. Lätt något jag kommer att göra om! Fick ja skulle ja göra det nu :D

Så började ju skolan idag, helt okey att komma tillbaka, skönt att träffa alla igen, märktes att man saknat dom även fast man inte tror de, haha!
Och att komma tillbaka till det normala med lite ordning och rutiner ska också bli skönt, för även fast man jobbat hela sommaren har det inte varit normalt, men vafan det har ju vart sommar! haha!
Är man 18 år på sommaren då är inget normalt, haha!

Sommaren har varit helt okey den med, synd på vädret... men men finns inget man kan göra åt saken så varför klaga egentligen,, hmm.. jo för vi är beroende av att klaga så är alla männsikor och så kommer det alltid att vara, vare sig man vill eller ej, jag klagar och "skvallarar" men vafan det gör ju alla!

Idag är jag jävligt off, men det är väl inte så konstigt kanske, haha! Får skylla mig sjäkv om jag går och sjunger karaoke när jag ska upp, sovit tre timmar.... så jag får lagligt vara trött (:

Hoppas, hoppas att jag får träffa Myspys idag, det känner jag att jag behöver nu.

Jaja, nu får de duga, see you babe! Mjau...

//M.

14/8-08

Shit asså! känns som om det var hundra år sen ja skrev sist, och det är väl inge bra, nej nej.

Sitter hemma nu, har precis kommit hem från Kina, haha, resturangen alltså (: älskar den super go mat!
Ska träna lite ikväll, fast det blir då inget målvakts göra som min tumme mår, fortfarande stor, svullen och jätte blå och dessutom värker som fan, kan inte gräppa saker, men det går över snart, jag är väl en hårding, eller? :P

Iallafall så trivs jag mycket bra med mit liv som det är just nu, livet leker, jag har skoj och bara lever!

haha jag gör det nu som alla andra gjorde för flera år sen, men så är det när man inser saker för sent, men jag klagar inte för jag har lärt mig sjukt mycket av det lilla liv jag levt.
Så kärleken den ligger på hyllan just nu, men kommer det så kommer det, man kan aldrig säga att si o så länge ska ja vara singel för rätt som det är står han där, prinsen, fast vem vet ja kanske redan har min prins ;) haha!
Han ligger gömd under min säng, plockar fram han när jag behöver kärlek, haha!

På onsdag blir jag märkt för livet också, längtar så jag håller på att dö ut här! Ska bli underbart skönt och roligt (:

 Min nya örongodis och kanske min dröm prins är iallafall Michale Graves, sångare i Misfits 95-00, sjukt underbar röst! kan lyssna på han i flera timmar :D har lixom inte tänkt på det förr, för Misfits har jag ju lyssnat på länge men nu bara vakande jag upp när jag fick tips om två låtar, tack så mycket!


Om en och en halv timme har jag träning och regnet bara öser ner! Less på regn nu när jag äntligen har sommalov! Vill ha sol de sista dagarna som jag är ledig, men ack så ja bedrog mig. Men men får njuta av allt annat i stället då (:


JAja nu ska ja roa mig med annat.

Förresten grattis Faster Camilla på födelsedagen!

// M.


RSS 2.0