19/10-08 Förvirrad

Min helg har varit bra, dålig, ledsam, lycklig, förvirrande, ja alla känslor ni kan tänka er har varit den här helgen.
Är skapligt snurrig och mitt liv är helt upp och ner just nu, men som ja säger till alla måste ja ju tro på själv också
att allt löser sig förr eller senare vare sig man tror de eller ej!

Hoppas verkligen allt löser sig snart och allt klarnar upp är som sagt en hel del förvirrad men de är ju av sina misstag man ska lära sig (:

Annars har ja haft en bra helg,
Fredag: filmkväll och det var riktigt mysigt, blev Armageddon och skönheten och odjuret, massa godis ock chips och dip, mums (:
Lördagen: blev väckt vid 10 och skulle hämta Herbert mitt nya foster barn (: en leguan som är super lugn och jätte vacker, sen blev de 3 timmar på e-center med brow, vi sålde bingolotter inte allt för roligt dock, men men man är ju så snäll. Sen blev de hem och göra sig snygg för ja skulle på överasknigsfest hos Timmy men när ja kommer dit är han redan hemma den jäveln ;) så de blev mys och sen krogen där hände de saker kan ja säga, men hoppas att de slutar bra som min magkänsla säger att det kommer att göra.

Så nu Söndag sitter ja här, har tvättat hela dagen och ska snart på kalas och tjocka i mig lite tårta, mums!! Sen blir de bara mys.

Ja har inte älskat dig färdigt! 


13/10-08 varför är allt vackert så jävla farligt?

oj det var verkligen skamligt längesen ja bloggade, sorry peoples!

mkt har hänt den senaste tiden, ja har insett att ja är fri å har gett upp min kärlek me tanke på hur de har varit, ja paller helt enkelt inge mer!
så nu e de över å ja e fri som en flygande fågel :D

Livet leker eller? jo de skulle ja säga att de gör. herregud, ja e singel, å 18 :D

HAr precis städat huset åt min mor, hoppas hon blir nöjd för ja e helt slut, de e inte bara även fast vårat hus inte e så stort.
Va även ivä´g på undersökning i hudik i torsdags på öron, näsa hals mottagningen pga mina halsmandlar å de e klart att de blir operation, Thank God! hade erkligen inte pallat om de inte skulle bli nån för ja har ofta svårt att andas, e alltid tjock i halesen, slemmig, grötigt tal å sover skit dåligt på nätterna, så skolan tar en massa stryk för ja orkar verkligen ingenting, men mina lärare är rätt förstående (:
Så innan jul skulle ja få en tid för ja va tydligen akut, va ganska obehagligt när ja va dit för dom va tvungen att gå in me en kamera genom näsan för de kom inte åt via munnen!
hade ont i näsan hela dagen! men men de gick bra å dom tog även blodprov å ja varken skrek, svimmade eller grät! Helt otroligt (: satt bara tok lugn å tittade på.

Har även hat praktik i 5 veckor men ja va sjuk första veckan (skräll)  de va riktigt kul å lärorikt, va på bollnäs sjukhus avd 3 dit dom kommer före å efter op har fått gjort otroligt mkt! de ja e expert på e att dra drän å sticka i fingrar, drän e alltså en slang som förs i om man tex op ett knä för att ta bort överflödigt blod, så de e mkt blod! (:
sen va ja på op, akuten, rötngen, å endoscopin (: som sagt lärt mej en hel del!

näe nu e ja bajs trött å måste sova, god natt mina vänner!

/ M.

Har ja verkligen älskat dej klart? ja de har ja nog!

RSS 2.0