10/12-08 Dagen efter.

Shit nu har ja verkligen gjort den. Va så sjukt nervös igår när vi åkte till Hudik och när ja väl kom dit fick ja bara vänta och vänta en massa.
Kom dit vid 9 och halv två fick ja åka ner och då va ja lixom inge nervös nå mer för ja hade sovit en stund, haha!
När vi väl kom i i op salen står de en skitsnygg kille i ca 20 års ålder (inte nå pinsamt) så började dom sätta en massa EKG pluttar på mig och ja blev orolig och började grråta en massa men de vara inte länge för kort därefter började allt snurra ocj ja bara skrattade som en tok, haha! Dom sa godnatt men ja ville inte men efterkort sov jag.
Operationen gick bra men när ja vaknade första gången gjorde ja en sned vakning, hade så sjukt ont och bara grinade och skrek, fick lite morfin osv och somnade om.
När jag sen vaknade satt mamma och moster där med mig, men ja orkade inte prata så använde teckenspråk, haha!
Sen fick ja i mig en piggelin och kortefter de fick ja åka upp på avdelningen och då åkte moster hem.
Mamma var med mig en bra stund men hade ingen tidsuppfattning över huvudtaget förens kl 22, och då hade hon åkt hem iallafall för det var onödigt att hon skulle sitta där när jag bara sov.
Men när dom väckte mig vid 2 på natten så grät jag och kände mig ensam, och lika kl 6 på morgonen.
Sen kl 8 kommer dom in me tabletter och frukost, vägrade ta tabletter i rumpan så jag tvingar i mig i munnen kan ja säga ;) tog väl ca 1 timme och 30 minuter att dricka en mugg med nyponsoppa, men ja tvingade i mig de iallafall för ja skulle hem!
Darling hämtade mig halv 12 och det var skönt, att få påka hem, lägga si på soffan och sova.
Har ont nu, för ja har nyss ätit men blir bättre snart, lyckades kika öite i min hals och det var inte en vacker syn kan ja meddela, alldeles vitt, geggigt och gomseglet var så sjukt stort. nä fy faan!!
Just de ja för er som inte vet har ja opererat bort mina halsmandlar igår (:

Ska ner och kika vidare på handbollen nu och vänta på att darling ska komma hem, saknar han så (:

Xoxo M.

5/12-08

Tänker sluta be om ursäkt att ja aldirg skriver för de är ju så att ja skriver när ja orkar.

Tiderna är bra nu, ja e så otroligt sjukt jävla lycklig! Idioten är dumpad och glömd, för er som inte visste och ja har träffat världens underbaraste person, och han har fått mej att må bra igen, ja är lycklig!
Den här känslan ja har nu, har ja saknat sjukt mkt, har inte kännt så här på övcer ett år! Helst sjukt, året 2008 ar varit dramatiskt men nu har de ÄNTLIGEN fått sej en vändning!

Sjukt mycket i skolan nu, är så jävla trött jämt och de spelar ingen roll hur mkt ja sover heller! sen har ja två jobb som ja sysslar me,men de är ett eget val ja gjort och ja trivs (:  hinner me allt, skola, jobb, kärlek, fest fast tyvärr är de familjen som får ta stryk men dom kommer bli så less på mej nu ändå eftersom ja ska va hemma konstant i två veckor! shit de e as lång tid, hur ska ja palla de?
Tur man har nära och kära som hjälper en (:
För de är ju nämligen så här att på tisdag opererar ja mej, ska äntligen plocka bort mina stora halsmandlar, de är på tiden kan ja säga, har svårt att andas, snarkar, trött jämt osv så nu ska allt bli bra :D

De är lyckliga tider nu och de e allt ja kan säga, ja trivs som fisken i vattnet!
Nä nu blir de lite plugg och sen Wii :D

Xoxo M.

RSS 2.0