5/12-08

Tänker sluta be om ursäkt att ja aldirg skriver för de är ju så att ja skriver när ja orkar.

Tiderna är bra nu, ja e så otroligt sjukt jävla lycklig! Idioten är dumpad och glömd, för er som inte visste och ja har träffat världens underbaraste person, och han har fått mej att må bra igen, ja är lycklig!
Den här känslan ja har nu, har ja saknat sjukt mkt, har inte kännt så här på övcer ett år! Helst sjukt, året 2008 ar varit dramatiskt men nu har de ÄNTLIGEN fått sej en vändning!

Sjukt mycket i skolan nu, är så jävla trött jämt och de spelar ingen roll hur mkt ja sover heller! sen har ja två jobb som ja sysslar me,men de är ett eget val ja gjort och ja trivs (:  hinner me allt, skola, jobb, kärlek, fest fast tyvärr är de familjen som får ta stryk men dom kommer bli så less på mej nu ändå eftersom ja ska va hemma konstant i två veckor! shit de e as lång tid, hur ska ja palla de?
Tur man har nära och kära som hjälper en (:
För de är ju nämligen så här att på tisdag opererar ja mej, ska äntligen plocka bort mina stora halsmandlar, de är på tiden kan ja säga, har svårt att andas, snarkar, trött jämt osv så nu ska allt bli bra :D

De är lyckliga tider nu och de e allt ja kan säga, ja trivs som fisken i vattnet!
Nä nu blir de lite plugg och sen Wii :D

Xoxo M.

Kommentarer
Postat av: Sara

Lycka till med operationen!

2008-12-05 @ 18:39:53
URL: http://saraliljestrand.blogspot.com/
Postat av: daol

skönt att du är lycklig och operationen kommer gå jätte bra:)

2008-12-06 @ 14:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0